/srv/irclogs.ubuntu.com/2011/03/13/#ubuntu-dk.txt

simonkan det passe at aptitude ikke følger med 10.10?12:01
jarlensimon: Ja12:49
Ubuntubruger4Godaften allesammen! Jeg har lidt et problem, jeg håber I kan hjælpe mig med! Jeg har lige installeret Windows 7 på en min ene harddisk. Derudover har jeg installeret Ubuntu 10.10 på min anden harddisk. Jeg har ingen ide om hvordan jeg får lavet et dualboot, for som det ser ud nu, booter min computer bare op i Windows uden at give mig valget, om det skal være Windows eller Ubuntu! Skal jeg på en eller anden måde have i18:58
eee-banghej, det er kristian-aalborg her20:45
eee-banggrrr.... så piller man grafikkortet ud fordi man er sikker på, at problemet findes der... og så går boxen stadig ned :(20:46
eee-bangsådan en gang...20:46
eee-bangjeg skal vist ud at købe ny computer :(20:47
=== eee-bang is now known as kristian-aalborg
neohashihey folkens.. bokser lige lidt med et sjovt problem her. ubuntu::gedit sender ikke "return" til printeren ..dvs. ser man på et print preview så manger teksten simpelthen (det er c kode jeg udskriver)21:22
neohashimangler*21:23
kristian_hey, har I prøvet det når i er ved at logge ind et sted... så foreslår den et eller andet brugernavn I ikke kender23:49
kristian_gmail auto-completede lige najamghani@ymail.com - wtf?!23:49

Generated by irclog2html.py 2.7 by Marius Gedminas - find it at mg.pov.lt!