/srv/irclogs.ubuntu.com/2011/07/13/#ubuntu-dk.txt

mads? spørgsmål   -Hejsa, jeg har haft en bug i kernen som gjorde at wpa på min wireless adapter frøs maskinen. den skulle være fixet i dagens update. efter at have fjernet ndiswrapperen kan den ikke "Se" min wireless igen.  lspci lister den dog. -hvad kan jeg gøre?14:42
mads? spørgsmål   -Hejsa, jeg har haft en bug i kernen som gjorde at wpa på min wireless adapter frøs maskinen. den skulle være fixet i dagens update. efter at have fjernet ndiswrapperen kan den ikke "Se" min wireless igen.  lspci lister den dog. -hvad kan jeg gøre?14:53
kasperdpixiarvai: Jeg ved godt der findes ext drivere til Windows. Jeg ved ikke hvor langt de er kommet siden jeg sidst kiggede på det. Dengang fandtes der kun ext2 drivers. Man kan med fordel partitionere sin eksterne disk i en lille FAT partition hvor man lægger driverne på og en stor ext partition. Så har man altid driverne ved hånden når man har brug for at installere dem.22:54

Generated by irclog2html.py 2.7 by Marius Gedminas - find it at mg.pov.lt!