/srv/irclogs.ubuntu.com/2012/02/02/#ubuntu-dk.txt

=== Ubuntubruger4 is now known as Danielsp
decibyte?spørgsmål inde i firefox, hvis jeg bare skriver noget i awesome bar, så søger den efter det på google. hvordan ændrer man det til en anden søgemaskine?13:43
[dmp]decibyte: about:config -> keyword.URL = http://www.bing.com/search?q= .. eksempelvis13:59
Ubuntubruger0Hej jeg har et stort problem jeg har glemt mit password til min computer, hvad skal jeg gøre for at nulstille den?14:01
jarlenHar du valgt at kryptere dit hjemmedrev dengang du installerede?14:03
Ubuntubruger0Problemet består i at jeg ikke er en computerhaj, da det var min kammerat der havde tjek på det her. Men han kan heller ikke huske det password han lavede... Ang. den kryptering ved jeg ikke hvad det er.... Suk...14:05
jarlenPrøv at følge: http://www.psychocats.net/ubuntu/resetpassword14:06
Ubuntubruger0Du kan sgu nogle ting...14:06
decibyte[dmp]: tak! :)14:23
Ubuntubruger7Hej! Jeg har bruge for lidt hjælp jeg ønsker at opdatere min maskine til nyeste version problemet er bare at jeg ikke kan huske mit password... Jeg har prøvet flere gange at nulstille det med passwd "username" men når jeg har gjort det er mit tastatur inaktivt pånær enter?15:03
dmcnUbuntubruger7, det du taster, er hvad passwordet sættes til - du kan ikke se, at du taster noget15:07
dmcnUbuntubruger7, her følger hvordan det ser ud hos mig, når jeg opdaterer password15:08
dmcn[root@kip] ~ # passwd david15:08
dmcnEnter new UNIX password:15:08
dmcnRetype new UNIX password:15:08
dmcnpasswd: password updated successfully15:08
Ubuntubruger7DU er sgu en haj! Tak prøver det med det samme!15:09
TLEman må nogle gange undre sig over om den "ekstra sikkerhed" der er forbundet med at en person (som alligevel tilsyneladenden står og kigger en over skulderen mens man taster sin adgangskode ind) ikke kan se længden af adgangkoden, er alt den forvirring værd som det giver for nye brugere er der ikke vises *15:22
TLEdet er i hvert fald langt far første gang det spørgsmål har været stillet15:22
dmcndet spiller vel ind, at jeg ikke kan sammenholde længden af ordet med et tegn, jeg ser blive tastet - hvis jeg ved, at tredje tegn er et E og femte tegn er et Z, kan jeg allerede begrænse min bruteforcing15:23
dmcnzq15:23
dmcn... godt :)15:23
TLEja, men helt ærligt, hvis der alligevel står en person og kigger med, så ville jeg nok anbefale en albue i ansigtet som en væsentligt bedre sikkerhedsforanstaltning15:28
Ubuntubruger2"?spørgsmål" jeg har lige installeret ubuntu på min pc men mit hdmi stik virker ikke mere.... Hvordan fikser man sådan en Zepto computer til det?16:23
Ubuntubruger2?17:04

Generated by irclog2html.py 2.7 by Marius Gedminas - find it at mg.pov.lt!