/srv/irclogs.ubuntu.com/2012/05/04/#ubuntu-dk.txt

nikolaj_basher?Spørgsmål har jeg 2 forkellig str. ram kan jeg sætte dem i samme rack i bundkortet eller er det bedst af bruge hver sine de sidder jo i par af to?14:08
Ubuntubruger9?spørgsmål. Jeg kan ikke finde ud af at installerer scanner driver, efter at have fået installeret ubuntu på min pc fungerede min printer/scanner ikke længere, jeg fik hjælp af en herinde til at installerer printerdriver, men scanneren virker fortsat ikke, har ledt på nettet efter hjælp, men har ikke kunnet finde noget jeg kan forstå :-)16:06
Ubuntubruger9har prøvet at installerer brscan2 fra hjemmesiden, men kan ikke få kommandoen til at virke i terminalen, den skriver ingen sådan fil eller filkatalog16:08
Ubuntubruger4?spørgsmål: jeg har installeret scanner driver, men når jeg prøver at skanne med simpel skanning, kommer der en besked i et rødt feldt: kunne ikke forbinde til skanner17:26
=== ahf_ is now known as ahf

Generated by irclog2html.py 2.7 by Marius Gedminas - find it at mg.pov.lt!