/srv/irclogs.ubuntu.com/2012/05/19/#ubuntu-no.txt

Malindette er jo irriternede. Installerer wine, og da fjerner den skype12:20
RoyKhuh?12:32
Malinmhm :S12:37
Malinhttp://pastebin.com/QM3MwRNr12:38
Malindet andre pussige er når jeg bruker dosbox, så fungerer visst ikke keyboradet særlig bra i fullscreen12:41
KageeSå ... hvordan bestemmer jeg hvilken skjerm xfce4-panel skal dukke opp på ?13:37
KageeJeg har byttet fra Displayport til DVI på den ene skjermen min, og fordi den da byttet navn (i xrandr) så dukker panelene opp på en skjerm som ikke finnes13:38
Kageexfce4-panel -p for å vise panelinstillinger. TIL.13:41
superosKagee: Funker Displayport med Ubuntu?13:49
superosHar aldri fått det til å fungere på min jobb HP Desktop.13:50
KageeMja13:50
KageeDen funker på mitt AMD-kort.13:50
superosTror det er nvidia på jobbPC'n min.13:50
KageeMeeeeeeener den funker med lukkede drivere også, men har ikke brukt dem på en god stund13:50
KageeDa kan jeg ikke hjelpe deg.13:50
KageeJeg har kjørt min tredje skjerm via vga/dvi-til-displayport-adaptere (aktive, så de skal være ~= vanlig DP) i et år13:51
superosok13:51
RoyKAAAAARGH19:26
RoyKbytta strømforsyning på hjemmeserveren og den ene disken slapp ut røyk19:26
RoyKBAD BAD PSU19:26
* jo-erlend forklarer at waawaa, i likhet med *sofa og endel andre, bare er grums fra hans egen fortid og ikke er her for å gjøre noe bra for noen, men bare for å forsøple. 20:18
Atluxityjo-erlend: hyggelig å se deg igjen, håper du har hatt en fin 17. mai osv21:03
jo-erlendAtluxity, hei. Jeg er ikke så nasjonalistisk anlagt, så jeg skyr litt unna sånne dager. :)21:10
jo-erlendmen jeg har brukt endel tid på å lese gjennom logger og se på hva som faktisk har skjedd, for jeg var like overrasket som noen annen over at jeg trakk meg. Men da jeg begynte å se på tidspunktene så begynte det å demre. Også dukket GladSofa opp på nicklista og da var det helt krystallklart. Disse tullingene har fulgt etter meg i årevis på internet.21:18
jo-erlendjeg synes at det er mer enn litt bekymringsfullt at ingen stiller opp som ny kontaktperson. Det er jo nødt til å være en eller annen som studerer media og kommunikasjon som ønsker seg den slags typen erfaring?22:14
RoyKjaha22:18
RoyKjeg kan stille på teknisk22:18
RoyKmen tviler på at jeg kan være spesielt god talsperson22:18
jo-erlendjeg kan skrive skyggetaler? :)22:19
RoyKjeg kan tale til Folket22:20
RoyK:)22:20
jo-erlendJeg elsker fri programvare og Ubuntu i en så stor grad, at jeg er villig til å bruke resten av livet til å kjempe for det. Men resten av livet betyr omtrent det samme for meg som en meter betyr for en gummiselger. Vi har ingen kontaktperson og vi har ingen alternativer. Vi har bare én web-mann. Han er flink, men det er ikke bra nok.22:34
jo-erlendAtluxity er antakelig mannen som kan fikse dette, tror jeg.22:39
jo-erlendav erfaring, er det citoyen jeg aller, aller helst skulle ha sett som kontaktperson for Ubuntu Norge. Hun er rå. Hun har teknisk kompetanse og forstår språk på en helt annen måte. Mitt første valg, er helt klart henne.22:50
* RoyK vil ikke stille som kontaktperson22:51
jo-erlendspørsmålet er jo hva vi vil at en kontaktperson skal være. Er det glemte skolesekker det er snakk om, eller er det å være forberedt når pressen begynner å spørre? For de kommer til å begynne å spørre. Harald Bromback i Digi.no, for eksempel, sa det jo rett ut, at de var veldig interesserte i Ubuntu, men at det aldri før hadde vært synlig hvem de skulle henvende seg til.22:55
jo-erlendRoyK, du er ikke gammal nok for å få min stemme  uansett :)23:04
jo-erlendvi bør også se på facebook. Det er tross alt tre ganger så mange der som det er her, nå for tiden.23:08
jo-erlendog nå kommer xt og da skal jeg ta kvelden, tror jeg.23:14
xt?23:19
RoyKheh - ikke gammel nok?23:26

Generated by irclog2html.py 2.7 by Marius Gedminas - find it at mg.pov.lt!