/srv/irclogs.ubuntu.com/2012/09/24/#ubuntu-dk.txt

Ubuntubruger4hej, er det muligt at tilpasse panelstartsiden?07:35
sbcmånedligt irc-møde i #ubuntu-dk-moede lige nu, hvis nogen er interesserede :)18:02
Ubuntubruger9Hej19:16
Ubuntubruger9Jeg har et spørgsmål ang. ubuntu tv som jeg håber der er nogen der kan hjælpe med19:16
Ubuntubruger9Jeg står i øjeblikket og overvejer at skifte min boxee box ud, og ubuntu tv ser utrolig spændene ud. Men som jeg kan forstå det bliver ubuntu tv udviklet som et stykke preinstalleret software til et tv. Jeg kunne godt tænke mig at købe en minicomputer. Er der nogen der ved om der også kommer en version man kan hente og installere, og i så fald om jeg vil gå glip af nogle smarte funktioner ved ikke at bruge det offi19:18
Ubuntubruger9anyone?19:31
Ubuntubruger9?spørgsmål? Jeg står i øjeblikket og overvejer at skifte min boxee box ud, og ubuntu tv ser utrolig spændene ud. Men som jeg kan forstå det bliver ubuntu tv udviklet som et stykke preinstalleret software til et tv. Jeg kunne godt tænke mig at købe en minicomputer. Er der nogen der ved om der også kommer en version man kan hente og installere, og i så fald om jeg vil gå glip af nogle smarte funktioner ved ikke at 19:31
jarlenJeg har ikke hørt om et Ubuntu TV, men det lyder da spændende.19:32
Ubuntubruger9Nå. Jeg troede det var den helt store ting der var lige på trapperne..19:33
Ubuntubruger9Men måske går der længere tid end jeg først antog..19:33
jarlenDer har længe været meget fokus på software centre, som er blevet udviddet en del over de sidste par år. Hvis de laver en Ubuntu TV udgave kunne jeg forestille mig at de vil fokusere en del på salg af film og serier via. software centret, den del vil du misse hvis du ikke har software center19:33
jarlenJeg følger ikke så meget med længere, så jeg kan sagtens have misset det19:33
pixiarvaijeg har så hørt om det, men jeg ved ikke nok, til at jeg vil prøve at rådgive om emnet :)19:34
Ubuntubruger9okay. Jeg kunne bare godt tænke mig en computer som dermed også kunne bruges til computer ting19:34
Ubuntubruger9og så er jeg egentlig fint tilfreds med mit fjernsyn ;)19:35
pixiarvaihttp://www.ubuntu.com/devices/tv er nok det nærmeste jeg lige kan finde19:35
Ubuntubruger9Jeg har kigget lidt på den. Men min tanke er da også at de må udgive software delen til fri download. Det er i hvertfald muligt at donwloade betaen og afprøve19:35
Ubuntubruger9Så mon ikke også den endelige version kan smides på en minicomputer og kobles til et fjernsyn19:36
pixiarvaisandsynligvis19:37
Ubuntubruger9nå, men tak for hjælpen. Jeg tror jeg venter lidt og ser om ikke der kommer et færdig produkt ud tidsnok til julehandlen19:40
jarlennæppe19:41
Ubuntubruger9skal lige på det lille hus. Kommer om lidt og læser svaret19:42
Ubuntubruger9Hvorfor dog ikke`?19:42
pixiarvaijeg er enig med jarlen - hvis det kom ud til jul, havde vi hørt meget mere om det allerede nu19:43
jarlenFordi det tager tid og penge at bygge og markedsføre hardware19:44
jarlenDet kommer næppe i julehandlen, slet ikke i DK19:44
jarlenwell, nu er julehandlen selvfølgelig rimelig bredt. Det kan sagtens komme i julehandlen, men jeg tvivler på at det bliver den snarligt kommende jul :-)19:45
Ubuntubruger9øv bøv. Nå men det kan være jeg skal prøve at installere det på min computer og se det lidt an.19:46
Ubuntubruger9nå, men tak for hjælpen19:50
Ubuntubruger9og hav en god aften19:52
=== MikeDK_ is now known as MikeDK
=== soren_ is now known as soren

Generated by irclog2html.py 2.7 by Marius Gedminas - find it at mg.pov.lt!