/srv/irclogs.ubuntu.com/2013/03/18/#ubuntu-dk.txt

riexsup05:19
riexnogen online? :)05:19
=== t_kjaergaard|bnc is now known as t_kjaergaard
=== t_kjaergaard is now known as t_kjaergaard|bnc
=== t_kjaergaard|bnc is now known as t_kjaergaard
Ubuntubruger3Kan Ubuntu fjerne windows fra ens computer?09:45
jarlenUbuntubruger3: Ja, når du installerer Ubuntu kan du selv vælge om du vil beholde hvad der evt. måtte ligge der i forvejen.10:35
riexnogen online? :>13:24
=== t_kjaergaard is now known as t_kjaergaard|bnc
=== t_kjaergaard|bnc is now known as t_kjaergaard
snigepige?spørgsmål - er der andre der oplever problemer igen og igen med at se dr.dk/tv? evighedsbuffering, afbrydelser midt i det hele osv? Har ALDRIG set noget derinde uden problemer... what to do?22:13
TLEsnigepige: ja til jeg har også oplevet problemer, jeg ved ikke om det er den samme afspille som den de bruger til at vise "nuværende" tv med, men den de bruger til at vise ældre tv-serier med som f.eks. matador og rejseholder fejler helt forudsigeligt for mig hvis jeg lader den stå på pause for længe22:17
TLEmen jeg har desværre ingen tricks til at løse det22:20
snigepigeærgerligt - her virker det hverken real time eller nu da jeg f.eks. ville se deadline fra igår22:27
snigepigeTLE, ^22:27
TLETLE: det er dælme trist at de ikke kan finde ud af det22:28
snigepigeJa det er surt. Jeg har ikke tvsignal her hvor jeg bor nu, og da jeg sagde min tdc-pakke op troede jeg at jeg havde adgang til licenskanalerne, men det lover min lejekontrakt ikke noget om, desværre, for jeg vil gerne lige have muligheden for at følge med. Det kan jeg så ikke engang online :O(22:47
snigepigeHåber det bliver bedre når jeg flytter nu her22:47
=== t_kjaergaard is now known as t_kjaergaard|bnc

Generated by irclog2html.py 2.7 by Marius Gedminas - find it at mg.pov.lt!