/srv/irclogs.ubuntu.com/2013/11/13/#ubuntu-my.txt

fairuzhelo rakan201:56
faizulhello02:18
excalibrumarzuki09:32
umarzukiya09:32
excalibrpatut la aku rasa cam familiar dgn nick ko09:33
excalibraku baru teringat..09:33
umarzukiapesal?09:33
excalibrumarzuki, aku pernah nampak di forum pdc dulu09:35
excalibrhaha09:35
umarzukilast bila?09:35
excalibrlast bila?09:35
umarzukijumpa kt pdc09:36
umarzukibuka pdc09:36
excalibrtadi la..lama gila tak masuk..09:37
excalibr:D09:37
excalibrsunyi sepi dah forum tu..09:38
umarzukiada dah nyawa sikit2 skrg09:38
umarzukiaku ada lg kt forum tu09:39
excalibrmasa time c-fu ada dulu, kencang habis forum tu09:39
umarzukitry la check pdc09:50
umarzukiaku pn bukan aktif jg dulu09:50
umarzukiskrg pn ade la check sekali sehari09:51
excalibraku rasa big mistake la diorang bagi user tukar nama09:52
excalibrskrg dah tak leh cam sapa09:53
umarzukitakpe la10:18
umarzukiuser lama dah tak muncul210:18
umarzukinak tlg meriah join le10:18
umarzukitambah2 sikit pasal ubuntu, oss10:18
excalibrumarzuki, aku pernah pk camtu gak dulu..tapi last2 semangat tu hilang14:18
excalibradmin dia pun mcm dah tak peduli dgn forum tu14:18
umarzukisekarang ni dah ok juga14:18
umarzukicuma benda2 IT kurang yg reply14:18
umarzukilain2 forum pn sama juga, orang rajin dah bz dengan anak bini14:19
excalibrtopik cadangan tu pun aku tengok dah jadi mcm tempat org lepas frust14:20
umarzukipelan2 kasi up balik14:20
excalibrumarzuki, kalau dah bz kena kasi job tu kat org lain pulak14:20
umarzukiaku pun tak tau ada yang nak amik tanggungjawab ke tak14:21
umarzukikena tanya hasani/shanai la camtu14:21
excalibrpaling kurang pun lantik admin sandaran14:21
umarzukiklau tanya aku, aku mmg taknak la apa2 tanggungjawab14:22
umarzukiaku kasi sebok je14:22
excalibraku rasa shanai dah serah forum tu sepenuhnya pada fry14:22
excalibrmamat tu ada semua akses14:23
excalibraku pun :D14:23
umarzukifry pn mcm bz sgt je, susah nk contact14:23
* excalibr rasa malu bila baca balik posting lama-lama dia14:23
excalibr^_^;;14:24
umarzukifairuz dlm channel ni fairuz shafie ke fairuz zulkipli?14:24
excalibrfairuz 114:24
umarzukike fairuz sulaiman?14:25
umarzukiaku ingat nama je, muka dh lupa14:25
excalibrhttp://i.imgur.com/nmUbF73.png14:26
umarzukidh mcm win xp plak14:26
excalibrhuhu14:29
excalibrsekali aku delete semua error dump dlm /var/crash/ dah tak keluar dah dialog box tu14:33
fairuzumarzuki: semua pun bukan14:54
umarzukiada pun14:54
umarzukilol14:54
fairuzkohkoh mesti la ade14:59

Generated by irclog2html.py 2.7 by Marius Gedminas - find it at mg.pov.lt!