/srv/irclogs.ubuntu.com/2014/05/19/#ubuntu-dk.txt

Ubuntubruger4spørgsmål: vil gerne installere ubuntu,men ubuntu forventer at jeg har et cd drev, jeg har et dvd drev, hvordan kommer jeg forbi det??17:20
andloUbuntubruger4: det skulle være det samme - CD og DVD drev i forhold til installation.17:37
Ubuntubruger4okay, men jeg kommer ikke videre før jeg har angivet et cd drev, har prøvet at angive flere af de foreslåede cd drev.17:39
andloUbuntubruger4: Jeg er ikke helt sikker på jeg forstår hvad du mener. Hvis du booter maskinen, med CD/DVD'en i drevet, så burde den boote på den. Ellers må du ændre i BIOS så den booter på CD/DVD17:41
Ubuntubruger4jo jo jeg booter fint på dvd drevet, får fortalt at jeg er dansker, så kikker ubunto på hvad maskinen består af, her siger den at der ikke er et cd drev, der er jo korrekt for der er jo et dvd drev, men jeg kommer so ikke videre.17:44
andloUbuntubruger4: Øv - jeg beklager, men jeg har ikke et Ubuntu installations medie ved hånden, og kan derfor ikke se hvordan og hvorledes. Måske der er  en anden her der kan hjælpe. Beklager.17:46
Ubuntubruger4det er ok vi kan ikke alt selv.17:47

Generated by irclog2html.py 2.7 by Marius Gedminas - find it at mg.pov.lt!