/srv/irclogs.ubuntu.com/2015/08/18/#ubuntu-se.txt

gabbeTjenare, jag håller just nu på sätta upp en maskin med ubuntu 15.04 den kör inga direkt udda komponenter den kör i7 3770k sabertooth p67 moderkort 16gb ram och ett amd 7970. Problemet jag har är att jag väljer ju drivrutiner och väljer dom propitära efter det funkar de hur bra som helst18:20
gabbemen om jag gör den senaste uppdateringen som kommer efter man installerat med 15.04 från iso på hemsidan då verkar det bugga ur med grafik drivrutinen för att jag kan inte logga in på datorn längre den skickar mig bara tillbaka till inloggning sidan och om jag försöker få upp terminalen/konsolen med ctrl alt f1 så kommer de inte upp något skärmen blir svart18:22
gabbenågon som har någon ide om vad som kan skapa några sådana här udda problem eller hur man löser de om de är något som kanske fattas18:23
gabbenu märker jag att den säger att ingen amd drivrutin är installerad eller fungerar inte som den ska om man försöker gå in kontrollcenter satt upp en liknande maskin häromdagen fast med ett 7870 och då va de inga problem18:24
BaZZeUsch för att  behöva installera om samma maskin 3 gånger nu19:53
Meerkatah, mötet är nästa tisdag. Jag trodde jag hade missat igen :)21:11
MeerkatHar epostlistan varit ovanligt tyst i sommar? Jag har inte fått några meddelanden sen juni.21:12

Generated by irclog2html.py 2.7 by Marius Gedminas - find it at mg.pov.lt!