/srv/irclogs.ubuntu.com/2020/06/18/#ubuntu-dk.txt

Ubuntubruger18Jeg har brugt Ubuntu de sidste 5 års tid. Nu har jeg købt en ny refurb bærbar HP ZBook (med window 10). Har brugt den sidste uge på at få installeret Ubuntu på den uden at det lykkes.  Det længste jeg er kommet er til Ubuntu skrivebordet hvor maskinen så er frosset. Er der nogen der ved om det overhovedet kan lade sig gøre at køre Ubuntu11:29
Ubuntubruger18på denne maskine, og hvor jeg evt kan få hjælp. Gerne mod betaling hvis det er nødvendigt.11:29
Ubuntubruger18?spørgsmål   Undskyld glemte lige at markere.  Jeg har brugt Ubuntu de sidste 5 års tid. Nu har jeg købt en ny refurb bærbar HP ZBook (med window 10). Har brugt den sidste uge på at få installeret Ubuntu på den uden at det lykkes.  Det længste jeg er kommet er til Ubuntu skrivebordet hvor maskinen så er frosset. Er der nogen der ved om11:37
Ubuntubruger18det overhovedet kan lade sig gøre at køre Ubuntu på denne maskine, og hvor jeg evt kan få hjælp. Gerne mod betaling hvis det er nødvendigt.11:37

Generated by irclog2html.py 2.7 by Marius Gedminas - find it at mg.pov.lt!