/srv/irclogs.ubuntu.com/2023/07/10/#ubuntu-cat.txt

patocanBona tarda, estic utilitzant Ubuntu 22.04 (jammy) i estava pensant canviar a l'última versió: 23.04. Me n'adono que d'un temps ençà les imatges d'instal·lació de l'Ubuntu cada cop ocupen més espai. I el sistema instal·lat també sento que ocupa més en cada versió.17:13
patocanAlgú altre ha tingut aquesta percepció? I en tal cas, a què pot ésser degut?17:14
patocanImagino que té a veure amb l'ús cada cop major d'snapd, però jo no en tinc molta idea d'aquestes coses ^^'17:14
wagafopatocan: certament pot ser això,    tot i que ja estava fent-se més gran abans dels snap.  A més no necessàriament s'ha de fer més gran,  perquè comparteixen entre ells.   I si és molt més gran pot ser una altra,  com un fitxer descontrolat de registre o semblant. Per una altra part potser et convé esperar-te a la 24.04  que serà més estable i es pot actualitzar directament des de  la 22.0417:51
patocanwagafo, Jo en faig un ús d'usuari corrent, no crec que sigui per fitxers de registre descontrolats (això sona més a servidors). 17:59
patocanno sé, tampoc és supergreu, però veig no noto tinc aquesta sensació amb Debian18:00
patocanUna pregunta de traducció. El concepte «display manager» el traduïu per «gestor de pantalla/es»?18:26
patocanÉs el que he vist en algunes traduccions en castellà; també el que apareix en la memòria de traducció del Softcatalà https://www.softcatala.org/recursos/memories/?source=display+manager&project=debian%2Cgrubcustomizer%2Cubuntu18:27
ubuntaires_teleg<wagafo> No creguis, a vegades m'ha passat amb coses com làtex (processador de textos). Però sí, potser Debian és més lleuger18:27
patocanEm resulta poc satisfactòria aquesta traducció, però tampoc en tinc jo cap altra més clara :/. Si teniu alguna idea alternativa, feu-m'ho saber si us plau.18:32
ubuntaires_teleg<wagafo> Sí és el que apareix a les memòries,  deu ser així18:33
wagafoSi surt així majoritàriament a les memòries, doncs serà així18:37
patocanNo m'agrada molt aquest raonament hahaha, però jo no en tinc cap altra alternativa millor, i si ja n'hi ha aquesta i s'ha fet servir... no reinventaré la roda.18:42
patocanGràcies18:42

Generated by irclog2html.py 2.7 by Marius Gedminas - find it at mg.pov.lt!